Algemeen

Qanvas creƫert bijzondere belevingen met creatieve mensen. Wij ontwikkelen duurzame projecten vol kunst, cultuur en entertainment om onze gasten een memorabele ervaring te bieden. Wij zijn trots op onze uitdagende projecten en zijn altijd opzoek naar verrijking en inspiratie. Noem ons conceptontwikkelaar of organisator, maar vooral initiatiefnemer.

Historie

Qanvas is in 2012 opgericht door Joep van Gorp. Een gepassioneerde ondernemer in de culturele sector. Op 14-jarige leeftijd initieert Joep zijn eerste concert in het Verkadehuis in Roosendaal. In 2010 verhuist hij naar Tilburg om drums te studeren op de Rockacademie. Na slechts enkele maanden stopte Joep met zijn studie en ging hij werken voor een gevestigde evenementenorganisator. Na 1,5 jaar richtte hij Qanvas op om zijn dromen te realiseren. Sindsdien breidt het team zich ieder jaar gecontroleerd uit.

Inmiddels heeft Qanvas zich ontpopt tot een gevestigde speler in het culturele landschap van Brabant. De komende jaren zetten we ons in om te innoveren en unieke cross-overs te maken.